post

Веригата супермаркети Пикадили са сключили сделка за наемане на площ от 510 кв.м. в търговската част на Полиграфия Oфис Център, предава money.bg. Планираният обект е от типа Пикадили Експрес. Към настоящия момент магазните Пикадили в страната са 21, а обектите Пикадили Експрес – 6. Разпределението им в София е съответно 3 обекта Пикадили и 5 обекта Пикадили Експрес.

Полиграфия Oфис Център се в центъра на столицата, на бул. “Цариградско шосе” и представлява модерен офис комплекс клас А. Разполага с площ от 21 200 кв.м., над 2200 кв.м. търговски и 19 000 кв.м. офис площи и 230 паркоместа.

Полиграфия Oфис Център е на етап довършителни работи, а официалното му откриване ще бъде на 01.10.2010 г. Интериорът на офисите в комплекса е изцяло завършен. В момента се работи по изграждането на централния вход, както и на вътрешните паркинги.

Посредник при сделката е международна консултантска компания, специализирана в работата с бизнес имоти Forton International. Компанията вече има подписани условия за договор със заведениe за хранене и кафе в рамките на комплекса. Работи се и по финализирането на сделки за 5 000 кв.м. офис площи.
Инвeститор в офис комплекса е листвана на Лондонската борса инвестиционна компания Бългериан Ленд Дивелъпмънт (BLD, част от групата на AG Capital, най-големия холдинг, специализиран в сферата на недвижимите имоти в България.

Сред проектите й са офис центрове в столицата, жилищни комплекси в морски и ски курорти в страната, земя, общата стойност на които възлиза на около 170 млн. евро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *