post

Нов луксозен апартамент на брега на морето и в паркова среда. Такъв имот съществува и то във Варна, на 50 метра от морския бряг в Морската градина. И е сред най-скъпите предложения на имотния пазар у нас.

Сайтът imot.bg прави преглед на най-ексклузивните оферти на пазара, като при класирането е отчетен не само факторът цена, но и местоположение, близост до национално исторически и културни забележителности, степен на обзавеждане, екстри (джазуки, басейн, луксозни общи части, жива охрана)

Десетте най-луксозни имота се намират или в центъра на София, съседни на него квартали и южните райони, или в морската ни столица – Варна. Всеки един от тях предлага нещо нестандартно – като се започне от архитектурното решение на имота, мине се през луксозното обзавеждане и се стигне до уникалното му местоположение.

Кои са тези имоти, къде се намират и каква е тяхната цена в момента?

1. Драгалевци (София) – 6 000 000 EUR
Резиденцията се намира в полите на Витоша. Разполага с 3000 кв.м парк и тенис корт. Разгънатата застроена площ е 1450 кв.м. В къщата има огромен салон с камина , френски прозорци с изглед към парка, дизайнерско обзавеждане , кабинет с поръчкова аристократична библиотека и писалище, изработени от известен виенски мебелист, трапезария с маса за дванадесет гости, елегантно обаведена и оборудвана кухня, зимна градина, салон за отмора, фитнес, билярдна маса, сауна, джакузи.

2. Център (София) – 3 000 000 EUR)
Аристократична къща от 1912г. в центъра на София. Запазена е в оригинален вид и е паметник на културата. Площта й е 700 кв.м. Дворното място, върху което е построена е с площ 400 кв.м и има по – малка постройка. Къщата се състои от сутерен, партерен етаж, първи етаж с площ 192 кв.м, тавански помещения с площ 170 кв.м.
Малката къща е на два етажа с площ по 40 кв.м.

3. Център (София) – 1 880 000 EUR
Многостаен апартамент от 245 кв. м, в ъгловата сграда на бул. „Васил Левски” и ул. „Хаджи Димитър”.
Жилището е с пет непреходни спални, огромна дневна /около 60 кв. м/, самостоятелна кухня, отделна трапезария, три санитарни възела, два панорамни балкона.

4. Център (София) – 1 500 000 EUR
Един от най-старите имоти, предлагани към момента у нас – 4-стаен апартамент, разположен в сграда, построена през 1914 г. Намира се срещу Народния театър „Иван Вазов”.

5. Оборище (София) – 1 300 000 EUR
Многостаен апартамент с площ 252 кв.м, разположено в аристократична къща на ул. „Оборище”. Сградата се охранява денонощно, а съседните са известни личности.

6. Лозенец (София) – 990 000 EUR
Холът и трапезарията на мезонетът са с площта на тристаен апартамент – 150 кв.м. Една от трите спални е с площ 47 кв.м. Имотът е обзаведен с мебели от марката Fendi. Площта на тераса е 80 кв.м.

7. Морска градина (Варна) – 949 000 EUR
Четиристайният апартамент се намира в луксозна нова сграда в непосредствена близост до морския бряг. Сградата е с модерен дизайн и разполага с облагороден парк с беседки и красива растителност.

8. Център (София) – 750 000 EUR)
Апартаментът се намира до Столична община в сграда строена през 1937 г. Има изглед към храм-паметника „Св. Александър Невски”. Многостайният имот е с площ 150 кв.м и разполага с три спални.

9. Лозенец (София) – 650 000 EUR
Мезонетът се намира в новопостроена сграда до хотел „Кемпински Зографски”. Имотът е с площ 306 кв.м и е напълно завършен.

10. Лозенец (София) – 649 000 EUR
Мезонетът разполага с покривна градина, барбекю и външно джакузи. Сградата се намира на пет минути пеша от НДК и хотел „Хилтън”, в близост до Сити Център София и басейн „Спартак”. В непосредствена близост до Южния парк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *