post

Двете световно известни търговски марки – Carrefour и комплекс Cinema City ще отворят врати в Mall Rousse на 21 декември, съобщават от търговския център. Официалното откривана на самия мол обаче ще бъде през 2011-та.

Френската верига за бързооборотни стоки Carrefour заяви интереса си да влезе в Mall Rousse и са изгради своя първи хипермаркет в града още в края на септември. Той ще се разполага на 8 000 квадратни метра от партерния етаж на търговския център.

Това е петият магазин на веригата в България. Първият хипермаркет беше открит през март 2009 година в Бургас, вторият – в Пловдив, третият – в София, а четвъртият – във Варна тази година.

Комплекс Cinema City ще предложи 10 кинозали с широки екрани, най-висок клас прожекционни апарати, 5-канален дигитален съраунд звук, 3D прожектори и комфортен интериор.

Мол Русе е най-големият търговско-развлекателен център в региона и ще разполага с 40 000 кв.м нетна отдаваема търговска площ разпределен на 3 наземни нива. След като се открие, центърът ще разполага със 160 магазина и над 1 200 паркоместа.

Миксът от наематели на Мол Русе е ориентиран главно към модата, с разнообразие от продукти и услуги, обясняват инвеститорите от RESB.

Real Estate Services Bulgaria (RESB) е инвестиционното дружество на Cinema City International и Ocif Group, което има дългосрочни бизнес планове за инвестиции в недвижими имоти в България и на Балканите. В проекта Mall Rousse, RESB е партньор с Ирис АД, на чиято територия се изгражда комплекса. Ирис е и инвеститорът, реализиращ проекта Бизнес Парк Русе в непосредствено съседство с Mall Rousse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *