post

Веригата заведения Via cafe са новият наемател в „Полиграфия офис център”, съобщиха от ексклузивният агент по отдаването под наем на площите в комплекса Forton International. Очаква се наемателите да се нанесат в края на лятото, след което планове са да отворят още няколко заведения в София и страната.

Кафе-барът ще бъде разположен на площ от 173 кв. м на партерен етаж в „Полиграфия офис център” и ще предлага нови и оригинални рецепти с кафе, приготвени от професионални баристи. В заведението за първи път в България ще се предлагат продуктите на световно известната турска верига за десерти „Кавказ”. Идеята на създателите на веригата е кафенето да се превърне в предпочитано място както в деловото ежедневие, така и във възможност за вечерна релаксация и забавление.

„Пазарът на офис и търговски площи в София предлага значителни възможности за развитието на бизнес и от страна на собствениците на кафенета и ресторанти. При избора си на локация обаче те отчитат редица фактори – освен местоположение и условия в обекта, така и потенциална таргет група от клиенти, възможности за развитие и затвърждаване на бранда. Не са много локациите, които могат да предложат едновременно всички тези условия, коментира Димитър Киферов, мениджър Търговски площи във Forton International.

„Полиграфия офис център” има с РЗП от 21 000 кв. м, над 2 200 кв. м търговски и 16 500 кв. м офис площи. Комплексът разполага с 230 паркоместа.

Сред наемателите на бизнес центъра са корпоративни и институционални клиенти като Ernst&Young, GfK България, Пикадили, консулството на Швеция, Българо-скандинавската търговска камара, СААБ Интернешънъл, Forton International, Таймлайн, Юбисофт и др.

Инвeститор в „Полиграфия офис център” е BLD Офис парк – компания, джойнт венчър на BLD и Northrige Capital. BLD е част от групата на AG Capital, най-големият холдинг, специализиран в сферата на недвижимите имоти в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *