post

От Ritz-Carlton Hotel Co. LLC планират мащабни инвестиции за следващите години, предаде worldpropertychannel.com. Въпреки кризата, групата ще задели 2 милиарда долара за инвестиции в 36 нови хотели и резиденции, разпростиращи се от Мексико до Мароко.

„Във време на възстановяване на световната икономика и окуражаващ климат за хотели, с удоволствие отчитаме потенциала за нашето международно разрастване”, коментират от компанията.

Само през първото тримесечие на годината, Ritz-Carlton отвори три нови обекта – Ritz-Carlton Хонг Конг, който е и най-високият хотел в света, Ritz-Carlton в Торонто и Ritz-Carlton Dubai International Center.
До края на годината е планирано отварянето на 4 нови обекта в Саудитска Арабия, Абу Даби, ОАЕ, Канада и Сингапур.

През следващата година, компанията ще отвори рекордните пет нови обекта.

През 2013г., експанзията ще продължи с Аруба, Пуерто Рико, Виетнам, Панама и Египет. До 2015, към семейството на Ritz-Carlton ще се включат още Оман, Тайланд, Мексико, Мароко и др.

До момента, групата има 75 обекта в Северна и Южна Америка, Европа, Азия, Близкия Изток, Африка и Карибите. Преди дни, продажбата на Ritz-Carlton Hotel в Москва, беше обявена за един от основните фактори за добрата инвестиционна активност в Централна и Източна Европа.

Автор: Андрей Анастасов
andrey_a@stroimedia.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *