post

Социална мрежа, специализирана по въпросите за покупка, продажба, наемане и управление на имоти, работи от известно време в България. Мрежата, ръководена от експертен екип, се нарича www.ceb.bg и е собственост на Борса имоти СД, създадено през 1993 г.. Създателят на мрежата Амброзио Йорданов е един от пионерите на сайтовете за имоти – създател е на първия онлайн портал за имоти imoti.net.

Www.ceb.bg е портал, в който всички въпроси, свързани с имоти, намират свой експертен отговор. За сайта работят специалисти – адвокати, брокери, нотариуси, съдебни изпълнители и професионални домоуправители, които дават съвети и отговарят на конкретни въпроси за всички етапи – от покупката до последващото управление на имота.

97% от хората в България имат собствен имот, твърди Амброзио Йорданов. Практически всеки има нужда от съвет как да купи или да поддържа недвижимо имущество. В сайта могат да се задават въпроси и за енергоспестяването, и за промяната в нормативните уредби, която често остава непозната за хората поради недостатъчното й огласяване.

Експертите на www.ceb.bg могат да спестят време и усилия, категорични са от екипа. Вместо човек да търси специалисти или да издирва труднодостъпна информация, може да разчита на проверените и доказани професионалисти от социалната мрежа.

Този подход е нова стъпка в развитието на онлайн общуването в България. Бъдещето е на специализираните социални форуми. След като Фейсбук и Туитър показаха удобството от активната онлайн комуникация, въпрос на време е да се създадат множество строго специализирани мрежи, които да превърнат сложните процедури в улеснено интерактивно общуване. Този тип сайтове са бъдещето на мрежата, коментираха специалисти по уеб-маркетинг.

Редактор: Ина Папазян

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *