post

Наливането на свежи финансови средства в Левски ще се отрази положително не само върху заплатите на играчите и парите за селекция, но и върху ремонтните дейности на базата на “Герена”.

Първата стъпка с влизането на новото ръководство вече бе направена с бутането на автомивката до общежитието за ДЮШ, където до края на годината се очаква да бъдат изградени две изкуствени игрища.

Втората стъпка бе освежаването на тунела на “Георги Аспарухов” откъм сектор “В”, която бе направена преди началото на пролетния дял на шампионата.

Третата и най-значима стъпка в този аспект пък ще бъде осъществена в началото на октомври. Тогава се предвижда да бъдат бутнати изцяло секторите “А” и “В”, за да бъдат построени нови супермодерни такива, взаимствани от английските стадиони. Пистата и при двата сектора вече няма да съществува – тоест най-долният ред на трибуните ще се намира до рекламните пана, на метър от терена.

Засега не е ясно дали ще бъде монтирана козирка и над сектор “В”. На ВИП – входа в сектор “А” ще бъде направена луксозна кетъринг зала, така както е на повечето стадиони в Европа, съобщи livesport.

Редактор: Ина Папазян

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *