post

Веригата за бързо хранене SUBWAY® ще отвори своя първи ресторант в гр. Пловдив на 21 април 2012 г, съобщиха от компанията. Новото заведение ще се намира в Mall Plovdiv и ще бъде 24-ят ресторант на световната верига в страната ни.

„Вярваме, че марката ще намери много свои почитатели и сред пловдивските граждани,” каза Иван Въгленов, един от франчайзо-получателите на SUBWAY® в България и собственик на ресторанта в Mall Plovdiv.

Откриването на новия обект е част от глобалната стратегия на компанията SUBWAY® да се наложи като веригата с най-много ресторанти в страните, в които оперира.

Плановете на компанията за България са да управлява общо 40 ресторанта до края на 2012 година. „Бизнес моделът на SUBWAY® България е насочен към предприемачи от цялата страна, които имат желание да развиват свой собствен бизнес по добре утвърден модел, който не изисква сериозни първоначални инвестиции,” каза  г-н Иван Тодоров, Изпълнителен директор на Сабуей България. „Ние продължаваме да имаме силен интерес от желаещи да станат наши франчайзо-получатели и търсим възможности за развитие в нови градове,” допълни той.

У нас веригата има 23 заведения в страната, управлявани на франчайзинг принцип – 15 в София, 4 във Варна, 2 в Бургас и 2 в Слънчев Бряг. През 2011 г. компанията бе отличена с награда за първо място в категорията „Най-добър стартиращ бизнес” и второ място в раздела „Качество на продуктите” в Бизнес наградите на Forbes България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *