post

Colliers International получиха три от общо пет награди в деветите годишни награди CEE Quality Awards за качество на услугите в сферата на недвижимите имоти, съобщиха от българския офис на компанията.

На официална церемония на 17 април журито определи за Colliers най – добра консултантска компания в категории Офис площи, Пропърти мениджмънт и Индустриални площи.

Наградите CEE Quality Аwards се присъждат за важни постижения в развитието на сектора на недвижимите имоти в Централна, Източна и Югоизточна Европа. В журито участват доказани професионалисти от финансовия сектор, банкови институции и консултантски компании.

„Тези отличия са изключително важни за нас, тъй като се присъждат от нашите клиенти и сме признателни за тяхната лоялност и доверие”, сподели Хадли Дийн, Управляващ партньор в Colliers International за Източна Европа.

Според данните за развитието на сектора в Централна,източна и югоизточна Европа, Colliers осигурява 25% от реализираните сделки на офисния пазар в и 43% от сделките на пазара на индустриални площи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *