post

Един от новите търговски и развлекателен центрове, които ще отворят врати тази година – Bulgaria Mall, ще посрещне своите клиенти на 30 ноември тази година, съобщиха инвеститорите. Молът ще бъде и първият, в който ще направи дебют на българския пазар известния британски универсален магазин Debenhams. Debenhams има портфолио от над 100 успешни дизайнерски и собствени марки и 69 магазина в 25 страни извън Обединеното кралство и Ирландия.

Някои от големите имена в Bulgaria Mall са „Карфур”, H&M, кино „Арена”, „Технополис“, „Хиполенд“ и много други. Добрата локация и уникалният дизайн заинтересуваха много търговци, поради което се очаква пълна заетост на площите в деня на откриването.

„Bulgaria Mall е първият търговски център в страната, който се позиционира като висок клас мол, фокусиран върху правилната комбинация на среден и премиум клас международни марки, заедно с най-висококачествените български компании“, каза Ева Димитрова, мениджър „Продажби”.

Молът разоплага с един от най-големите остъклени покриви в Европа е разположен на ключовото кръстовище на булевардите „България” и „Тодор Каблешков”. Разработен е като част от комплекс със смесено предназначение – за търговия и офис цели, с около 130 000 м² разгъната застроена площ и 33 000 м² наемна площ. Търговският център включва четири подземни и четири наземни нива за пазаруване и развлечения. Паркингът осигурява повече от 1100 места, с много удобни входове за всеки етаж на подземния паркинг.

Офис частта, която се състои от висока 80 м кула и офис сграда, надхвърля 25 000 м², като все още се предлагат висок клас административни наемни площи.

Ексклузивният проект е създаден от популярните архитекти от MYS Architects Studio, работили по проекти като Mall of Sofia и Grand Mall Varna, в сътрудничество с българските си партньори от 17,5 Studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *