post

По – добри пътища, магистрали, естакади в Севеврна България, но в следващият правителствен мандат. Това обещаха премиерът Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова при откриване на ремонитран път в граничното добричко село Росица.

Рехабилитираният пътен участък свързва Добричка област с Румъния. Той е с дължина 3,6 км и струва на бюджета 1,3 млн.лева Пътят не е ремонтиран от 32 години, а ремонтът е приключен за по-малко от 10 дни.

Трябва да ви кажа, че с министрите сме много амбицирани във втория мандат това, което направихме за от Стара планина, да речем, на юг – магистралите “Струма”, “Марица”, “Тракия”, “Меден рудник” върху развитието на този регион, сега вече във втория мандат да направим от Дунав мост на Видин до магистрала “Хемус”, заяви Борисов, цитиран от БНР.

Премиерът припомни, че кабинетът работи по реализирането на проектите Дунав мост 2 – Видин – магистрала „Хемус”; разширяване на пътя Русе-Шумен, с. Белокопитово (Шуменска област) -Варна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *