post

„БСП поема отговорност да направи законодателни промени, за подпомагане на хората с едно жилище, които не могат да плащат ипотечните си кредити”. Това заяви днес в Пловдив министърът на икономиката Драгомир Стойнев, който беше в града за откриването на Международния технически панаир, предаде Дарик.

„Уверявам ви, че ще има конкретни действия за подпомагане на тези хора, като тук отговорност трябва да поемат и банките”, допълни той без да даде подробности и да обясни какви точно промени ще искат да се приемат от партията.

По думите му политиката на диалог, която той налага ще доведе до краен резултат, от който всички да бъдат доволни и да не се стига до ситуация, в която хора да остават на улицата.

Повече от 1030 фирми от 41 държави се представят на Международния технически панаир в Пловдив. Тази година се включват 100 нови фирми, 50 от които се завръщат сред кратко прекъсване, а традиционните участници са увеличили площите, които наемат за своите експозиции. Очакват около 45 000 гости от страната и чужбина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *