post

Rowneybury House, наричан от жълтата преса на Острова “Бекингамския дворец”, е разположен на площ от 5 хектара. Бекъмови го купуват през 1999 г. за 2,5 млн. паунда и тутакси се захващат да го модернизират.

В сегашния си вид имението разполага с хеликоптерна площадка, звукозаписно студио, спортна зала, тенис корт, открит и закрит плувен басейн, съобщи в. “Преса”.

Името на новия собственик не бе огласено. Известно е само, че срещу платените 12-те милиона паунда той получава и няколко спортни автомобила плюс неголямото имение Domaine Saint-Vincent в Южна Франция, оценено на 2,6 млн. паунда. Според клюкарските издания Виктория била твърдо против продажбата на последното, но в крайна сметка била принудена да се съгласи, тъй като иначе цялата сделка можела да се разсъхне.

Според подписания договор семейство Бекъм ще продължи да ползва Rowneybury House до Коледа. 12-те получени милиона Дейвид и Виктория се използват за покупката на имот в центъра на Лондон на стойност 45 млн. паунда. Понастоящем съпрузите разделят времето си между британската столица и Бевърли Хилс, Калифорния, където през 2007 г. си купиха къща за 18,2 млн. долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *