post

Богата гама от нови модели пусна онлайн магазинът Shopzone.bg за сезона пролет – лято 2015 година. Проектът, който е сред най-бързо развиващите се магазини за облекло в българското интернет пространство, се отличава с богат асортимент от качествени маркови дрехи, но на изключително достъпни цени.

Сред продуктите, предлагани в сайта, са разнообразни мъжки и женски дрехи, включително тениски, пуловери и анораци, дълги рокли и поли, палта и шлифери, костюми, панталони, както и бельо. Асортиментът се допълва от голям брой дамски чанти, дамски боти, обувки, бански, детски дрехи и дори дрехи, специално предназначени за бременни. В отделни категории се предлагат спални комплекти и парфюми, а също в самостоятелна категория са обособени продуктите, които се продават с отстъпки, достигащи до 80 процента.

Проектът за продажба на мъжки и дамски дрехи онлайн акцентира върху висококачествените модели от някои от най-добрите марки за облекло, включително Levi’s, Lee Cooper, Massimo Zardi, Kenvelo, Gaudi, Alexandra, Buldozer и много други.

Сред предимствата на Shopzone.bg е също динамичното зареждане с нови продукти, като буквално всеки ден се появяват нови мъжки дрехи, дамски дрехи, както и аксесоари. Модата за деца също е силно застъпена, а онлайн магазинът предлага също и гаранция за най-ниска цена, която е възможна, поради близките отношения с вносителите и официалните представители на производителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *