post

Ситуацията в туристическия бранш през последните месеци се променя изключително динамично. Трагичните събития в Тунис и кризата в Гърция са предизвикателство за хотелиерите в тези страни, но създават възможности за други държави като България.

В тези условия обаче от ключово значение е качеството на обслужване и името, което един хотел или курортен комплекс си е създал. Затова за пореден път хотели в Албена успяват да се наложат като предпочитана дестинация за туризъм и почивка на море у нас.

„Онези български комплекси, които са добре позиционирани и са познати с качествените си услуги от години, днес имат шанс да се възползват от ситуацията“ – посочват от туристическия сайт Calistotours.bg, който е сред най-успешните онлайн проекти в този сегмент през последните години.

Порталът предлага както почивки в Албена и други български курорти, така и богато разнообразие от къщи за гости, почивки на планина, в спа хотели и бунгала. В добавка в него могат да бъдат открити и разнообразни оферти за различни международни дестинации – както в Гърция, Турция и по Средиземноморието, така и по—екзотични екскурзии. Сред най-търсените продукти в сайта са и различните предложения за круизи – от Истанбул до Канарските острови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *