post

Община Пловдив съвместно с Българска агенция за инвестиции организира на 10-ти септември 2015 г. втория по рода си еднодневен бизнес форум „Outsourcing Destination Bulgaria”. Градът се налага като втори най-голям притегателен център в България за инвестиции в информационните технологии и аутсорсинг на бизнес процесите, след столицата София.

Главна цел на тазгодишното събитие е да се продължат дискусиите за човешкия капитал и необходимите компетенции, сътрудничеството между ИТ и аутсорсинг бизнеса и образователните институции и академии като условие за изграждане на предприемаческа екосистема. Ще се обсъжда и в тази връзка така актуалния въпрос свързан с политиката на привличането на таланти извън ЕС.

Във форума ще вземат участие специалисти със задълбочен поглед по темите, представители на централната и местна власти и браншови организации, а не на последно място и представители на водещи компании, които ще дадат обратна връзка за това какво е да се прави бизнес в Пловдив и въобще в България.

Община Пловдив и „Индъстри Уоч“ са организатори на форума в партньорство с Българската агенция за инвестиции, Българската аутсорсинг асоциация, ИКТ Клъстер Пловдив, Българската асоциация на софтуерните компании и Българската асоциация по информационни технологии.

Пълна програма на форума като теми на панелите, информация за говорителите и форма за регистрация, може да намерите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *