post

В началото на тази година Ритейл Парк Варна посреща нов наемател. Това е магазинът Доминико, който ще заема площ от 1350 кв. м. и ще представи нова концепция, включваща огромно разнообразие от продукти за оборудване на дома и градината. Така, Ритейл Парк Варна ще може да предложи на посетителите си още по-голямо удобство, като разшири възможностите им за пазаруване на едно място.

Към настоящия момент, търговският микс на Парка включва първият в страната Център за поръчки на ИКЕА, единственият магазин на Decathlon във Варна, една от най-големите вериги за детски играчки в страната – Comsed, Martineli – известната марка за комплексно обзавеждане на дома, офиса, вилата и хотела, както и ресторант, предлагащ българска кухня. Популярна международна верига също е заявила интерес към Ритейл Парк Варна.

Най-новата модерна шопинг дестинация във Варна се намира на изключително комуникативно място – кръстовището на бул. „Вл. Варненчик“ и бул. „Република“ – на 3 км от центъра на града по магистрала „Хемус“, свързваща София с Черноморието. С удобната си локация, практични разпределения, отлично планиран микс от наематели и прекрасна атмосфера, Ритейл Парк Варна предлага уникално преживяване за цялото семейство. За всички посетители е осигурен просторен подземен и надземен паркинг. Ексклузивен консултант по отдаването на площите на проекта е Colliers International.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *