post

Получихме средствата и вече имаме готови проекти за цялостно обновяване и изграждане на нови 70 квартални улици на територията на целия град. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на дискусия на тема “Зелени инвестиции-бизнес перспективи пред социалноотговорните компании”, предаде Агенция “Фокус” .

“Заложили сме цялостна реконструкция на бул. “Владимир Вазов”,кметът на “Подуяне” очаква този проект много отдавна. Заложили сме разширяване и реконструкция на бул. “Монтевидео” в Овча купел, изграждане на ул. “Обиколна” в кв.”Дружба” и цялостни реконструкции, заедно с обновяване на трамвайните релси на бул. “Витоша” от бул. “България” до Южния парк, също така ул. “Козлодуй”, заедно с реконструкция на трамвайните релси”, подчерта кметът.

“През тази година завършваме и системата за управление на трафика. Тази система отново е насочена към даване на предимство на градския транспорт. С нея ще се позволява автобусите и тролейбусите да спазват максимално трафиците си и по този начин да бъдат по-удобни за хората и да стимулираме използването на градския транспорт”, посочи Фандъкова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *