post

Жените, които обичат да носят дамски обувки на платформа често се оплакват, че краката им оттичат, а и получават различни проблеми, като разширени вени и всичко това заради високи обувки. Оказва се обаче, че спокойно можете да разгледате колекцията на обувки Caprice и тази с летни предложения на обувки Rieker, както и да се замислите какво ще носите през зимата, като се гмурнете в колекцията на обувки S.Oliver и дамски боти с ток например и всичко това без да се притеснявате за краката си. Какво можете да направите, за да не чувствате дискомфорт от високите си обувки ли?

Много дами се оплакват, че са си купили така желаните от тях дамски сандали на висок ток или пък официални обувки на високо токче за службата, но в последствие не могат да ги носят, защото както те се изразяват, са като ‘менгемета’. Това е така защото те са избрали обувки, които не отговарят на техният номер. Не бива да се доверявате на градската легенда, че ако днес спортните обувки ви не стават, то след известно носене те ще ви прилегнат, сякаш са правени за вас. Важно е едни дамски обувки да ви стават още щом ги обуете в пробната. Ако решите да залагате на дамски обувки, които са един размер над вашият или един размер под вашият, то това е голяма грешка.

В същото време ако заложите на ботуши от естествена кожа за зимният период, имайте предвид, че те могат да са ви доста неудобни в началото. Решението за това е да ги подгреете с помощта на вашият сешоар. Той ще ги отпусне и те ще станат приятни за носене, след само една минута сесия с него.

Не на последно място, спокойно можете да се доверите и на боти на платформа или дамски сандали на платформа, в зависимост от сезона. Не се лъжете, че с тях не изглеждате секси. Напротив, вие ще сте висока и елегантна и мъжете ще ви харесват така или иначе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *