post

Корпорацията Bridgestone (Bridgestone) обяви, че гумите TURANZA T005 с Run-Flat технология (RFT) ще бъдат стандартните гуми към новия 2017 Lexus LS Sedan. Към момента превозното средство може да бъде видяно на Северноамериканското международно автомобилно изложение 2017 в Детройт, щата Мичиган, САЩ.

Страниците на гумите TURANZA T005 с Run-Flat технология (RFT), създадени от Bridgestone, са изработени от иновативен подсилващ каучук, който позволява те да бъдат по-тънки. Освен безопасността, която осигурява Run-Flat технологията това подобрение допринася към изключителния комфорт при шофиране, който се очаква от превозните средства с марка Lexus. Новото оборудване за гумите TURANZA T005 RFT на Bridgestone добява финес и изключителна лекота на управление към достойнствата на новия Lexus LS.

Гумите с Run-Flat технология (RFT) на Bridgestone могат да изминат до 80 км. (50 мили) със скорост до 80 км/ч (50 мили/час), за да Ви придвижат безопасно при наличие на спукана гума или загуба на налягане. Освен това RFT гумите спомагат за намаляване общото тегло на автомобила, тъй като премахват нуждата от резервна гума. По този начин RFT гумите могат да способстват и за намаляване употребата на ресурси за производство на резервни гуми, които често биват изхвърляни без дори да са използвани.

Чрез широката употреба на RFT гуми Bridgestone има за цел да допринесе за създаването на едно безопасно и устойчиво мобилно общество, като същевременно редуцира цялостното влияние върху околната среда.

Bridgestone Груп е оторизиран от страна на LEXUS да използва изображението на автомобила LEXUS LS в това прессъобщение. Копирането и/или разпространяването на това изображение е строго забранено.

Стандартните гуми издържат теглото на превозните средства благодарение на своето налягане. RFT гумите с подсилени странѝци, създадени от Bridgestone, използват подсилващ каучуков елемент, който спомага те да поддържат формата си и да издържат тежестта на автомобила при нулево налягане, позволявайки ефективно шофиране при спукана гума. Новата разработка при гумите TURANZA T005 RFT има молекулярна структура, която прави връзките между полимерните вериги по-устойчиви на високи температури. Тази структура позволява RFT гумите да бъдат с по-тънки странични стени, което позволява по-тихо пътуване и по-голям комфорт по време на шофиране.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *