post

NIVEA обогоатява портфолиото си с иновативна серия продукти – душ пяна за тяло. Балансираната комбинация от подхранващи масла и ценни съставки нежно почиства тялото като оставя кожата осезаемо мека и подхранена. Изключително меката пяна на NIVEA душ пяна се предлага в три различни аромата – Creme Care, Creme Smooth и Creme Soft.

Новата душ пяна от NIVEA гарантира напълно ново усещане под душа. Внимателно почиства кожата и оставя усещане за мекота, нежност и свежест. Два пъти по-подхранващата формула допринася за копринено гладка кожа и е специално разработена за ежедневния ритуал на дамите под душа.

Душ пяната за тяло се предлага в три варианта – Creme Care, вдъхновен от класическия NIVEA Crème аромат, Creme Smooth с приятен флорален акцент и деликатният Creme Soft. Всеки от тях се характеризира със своя собствена специална формула, съдържаща NIVEA етерични масла, екстракт от естествена коприна и бадемово масло, която ги прави подходящи за различните типове кожа и предпочитания на дамите. Екстрактът от коприна се приема бързо и лесно от кожата, което спомага за възстановяването на клетките й чрез силата на антиоксиданти и аминокиселини. Той е известен и със своя ефективно почистващ и подхранващ ефект, който допринася за по-гладкото усещане на кожата след измиване.

Копринената NIVEA душ пяна почиства кожата внимателно и я оставя значително по-еластична, нежна и мека на допир.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *