post

“София тех парк” има нов Съвет на директорите, съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката. Последната смяна на ръководството му беше само преди пет месеца, предаде бТВ.

В новия състав влизат физикът проф. Николай Андреев, председател на Организацията на старейшините в ГЕРБ, бившият директор на дирекция “Административно-правно обслужване” в Министерството на туризма Тодор Ангелов, както и зам.-областният управител на София Живка Такева – дъщеря на дългогодишния председател на Синдиката на българските учители Янка Такева.

Предишното ръководство в лицето на Асен Ненчев, Васил Караиванов и Натанаил Стефанов работи в продължение на пет месеца. Този състав беше представен от служебния министър на икономиката Теодор Седларски, по думите на когото това е екип от млади и амбициозни мениджъри.

Рокадата беше извършена в средата на март след избухнал скандал с предишното ръководство и Ивайло Пенчев, директорът на международно известната компания за производство на изкуствени стени за катерене “Уолтопия”, която е базирана в “Тех парка”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *