post

Започва обновяване на друга част от булевард “Цариградско шосе”.  Забранява влизането на превозни средства по двете леви ленти на булеварда в посока центъра в района на техно парк София.

Ограничените ще е валидно до полунощ на 27 август. Движението ще се извършва в десните две пътни ленти на булеварда в същия участък.

От полунощ на 28 август до полунощ на 30 август пък няма да могат да се ползват двете пътни ленти от дясната страна на платно на бул. “Цариградско шосе” в посока центъра. Движението ще се извършва в левите две пътни ленти на булеварда в същия участък.

Този участък на “Цариградско шосе” беше основно ремонтиран през 2015 година, но по него се появиха пукнатини. От столичната община обясниха, че причината за нарушенията по настилката не е некачествена работа на изпълнителя, а химична реакция.

Докато тече ремонтът, ако в района стават задръствания, като алтернатива може да се ползва локалните платна на “Цариградско шосе” откъм “Младост”(откъдето минава тролеи 5 и автобус 84). За целта е нужно слизане от булеварда на детелината при “Младост” и влизане в успоредното на основния на “Цариградско шосе” локал (

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *