post

Водещите модни дизайнери създават много красиви дрехи, модни обувки и аксесоари. Известни стилисти съветват как и какво е по-добре да се носи, както и най-известните цвят тенденциите в модата.

Какъв цвят ще е на мода за есенно-зимния сезон 2017-2018.

Палитрата от модерни цветове за сезона есен-зима 2017-2018 открива във всяко едно отношение представител един нюанс, наречен “Гренадин”. Този цвят е пълен с жизненост, той е динамичен, изразителни и уникален. Цвят на дрехи или обувки гренадин е точно това, което ще ви отличи от тълпата и няма да останете незабелязана. Версия на това: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/къса-пола-с-висока-талия-от-черен-сатен.

Полско пристанищно тип Лабрадор

Самото име на цвета говори за себе си. Полският Порт или златен цвят е пълен с финес и елегантност. Той изглежда добре в различни текстури и винаги може да наблегне на безспорното превъзходството на неговата притежателка. Този цвят може да се носи самостоятелно или в комбинация с други модни нюанси на есенно-зимния сезон 2017-2018.

Балетни пантофки и бледо розово

Много необичайно за преходния и зимен гардероб светлорозовото е оттенък наречен, балетни пантофки. Той е модерен цвят, обяснен само в три думи: деликатен, прозрачен, студен. Той се вписва добре в дрехи с други цветове, но все пак и да не го смесвате с нищо друго пак е интересен.

Бежово

Лицето в модната палитра на есенно-зимния 2017-2018 без сега се явява във всички нюанси на любимите цветове. Този път това е цветът с лек, топъл и достатъчно силен ефект. Той стои перфектно с палитрата от студения платове (джърси, кадифе, велур), както и с по-леки летящи интерпретации (шифон, коприна, сатен).

Морски Божур

Палитра от модерни нюанси на синьото 2017-2018 се отваря с романтичното име на цвета морски Божур, което буквално означава море божур. Само за момент си представете, невероятно съчетание от студена зима, синьо море и кадифен божур с наслояване. Интересни модели офис дрехи, може да поръчате от този магазин: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/офис-рокли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *