post

На 05 октомври ще се проведе събитието Future of Design, което за трета година събира професионалистите в сферата на архитектура и дизайн. Организатор е софтуерната компания Немечек България, която разработва и популяризира решението Vectorworks – един от лидерите на световната сцена за BIM дизайн.
Събитието поставя фокус върху технологиите в света на архитектурата и представя начините, по които могат да улеснят работата на специалистите и да им осигурят възможност да реализират дори по-смелите си творчески идеи. Силата на параметричния дизайн, виртуалната реалност в архитектурата, BIM (SIM) в ландшафтното проектиране, влиянието на технологиите в архитектурата и бъдещето в дизайна, са само част от акцентите.
Посетителите ще имат възможност да се запознаят и с новостите и подобренията в последната версия на Vectorworks, както и да получат Live demo на различни функционалности, директно от хората, които ги разработват.
Входът е свободен, но изисква предварителна регистрация, която можете да направите до 04 октомври на https://www.nemetschek.bg/future-of-design-2017/#registration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *