post

Какво представлява Тренировъчната школа по логистика?

Добри ли сте в управлението и разпределението на ресурси? А как се справяте с управлението на хора и задачи? Ако имате усещането, че имате още какво да научите, то в следващите изречения ще ви помогнем да разберете Как да се усъвършенствате в сферата си на дейност.

Както се казва – човек се учи докато е жив, а що се отнася до професионалното ви развитие, там динамиката никога не стихва. Именно затова вместо да четете теория, която от години е една и съща в учебниците по логистика и интернет – най-добре е да се ориентирате към сдобиването ви с нови практически компетенции. Именно с цел да разберете какви са най-новите тенденции в логистиката и как да подобрите производителността си можете да се запишете в Тренировъчната школа логистика на supplychain.bg . Какво представлява тя – нека ви разкажем накратко.

Подобно на всяко едно бизнес обучение и в тази школа, по време на занятията, ще се сблъскате с кратка теоретична част. Главният акцент обаче, който се явява и водещ за тренировъчната школа логистика, е в представянето и усвояването от присъстващите на полезни практически знания. В този ред на мисли очаквайте да бъдете въвлечени в динамични ролеви разигравания на казуси от реалната работна среда, като същевременно сте заобиколени от една приятна атмосфера. Неслучайно тренировъчната школа може да се определи и като консултация, тъй като може да задавате каквито и да било въпроси, свързани със сферата ви на дейност и да получавате професионални отговори.
Най-общо казано Тренировъчната школа Логистика е разделена на три модула. Всеки един от тях ще ви представи различни йерархични нива и тънкостите при упражняването на съответните професии в отдела. Това от своя страна се явява доста добра предпоставка за бъдещо развитие в кариерата ви. Можете да научите повече подробности за организираната Тренировъчна школа Логистика и компетенциите, с които ви предлага да се сдобиете тя, по всяко време от supplychain.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *