post

Има ли начин да се чувстваме добре и на топло, докато се любуваме на красив зимен пейзаж, при това директно, не през прозореца? В търсене на начини за ефективно оборудване за планина и лов, са създадени редица възможности, които могат да предотвратят премръзване и простуда до голяма степен. Любителите на качествената екипировка, които са и запалени планинари, може би няма да останат равнодушни, при мисълта, че има възможност за термо бельо и още повече пред идеята за дрехи на батерии или как да прекараме дълго време на открито. Повече информация, дават zarimex.eu, предлагайки качествено оборудване на избрани производители. Как са направени дрехите на батерии и до каква степен затоплят тялото? Към всеки модел от елеците или блузите, са поставени нагреватели на в определени участъци, за да може температурата да се разпространи пълноценно. Това са областите около кръста и раменете, както и отпред – на гърдите или в областта на корема. Степените на нагряване са три и се регулират лесно, като най-високата е 54º, при която една напълно заредена батерия може да издържи около 3 часа при непрекъсната работа.

Освен горни дрехи на батерии, можете да изберете и подобни панталони, чиито нагреватели са в областта на торса и коленете. Материите, от които са изработени всички видове термо дрехи и бельо са дишащи, а някои от тях са и водоустойчиви. Последното спомага за поддържането на сухота, което има ключова роля в предотвратяване на всякаква простуда. Да се погрижим за себе си максимално с помощта на затоплящи дрехи, е възможно още и като се заредим с чифт ръкавици, както и със стелки с нагреватели. По протежение на всяка от ръкавиците са разположени проводници, като изборът може да бъде, както за дебели ръкавици с един пръст, изработени от здрава материя, която е водоустоустойчива и спираща вятъра, така и за тънките видове, даващи възможност за извършване на фини действия. Но дори и при по-фините варианти, топлината е гарантирана, поради фактът, че проводниците обикалят всички пръсти, осигурявйки комфортна и разливаща се топлина.

Стелките с нагряване, от друга страна дават възможности на стъпалата да се чувстват в идеален комфорт, като ги държат топли през цялото време. Те са снабдени със стандартен USB накрайник, даващ възможност за свързване с външна батерия със същия изход. С помощта на удължаващите кабели, батерията може да се държи в джоба на панталона, като по този начин топлината в стъпалата остава постоянна. Както дрехи на батерии, за пълната екипировка, носеща максимум комфорт и уют, могат да се изберат и здрави обувки и ботуши, които са с водоустойчиви мембрани, на каквито всеки ловец би се зарадвал. Същото се отнася и за качествени шапки и маски за лице, които са наложителни в суровите климатични условия. Към термо оборудването, може успешно да се впише и нагревателя за ръце, който представлява и външна батерия. Той може да се свърже, например със стелките, генерирайки енергия или да зарежда друго устройство, като например телефон. Други успешни комбинации, са например тези между шапка и яка, които също са с нагреватели и могат да се използват за различни цели, включително за каране на мотор или колело. Вижте повече в онлайн магазин Заримекс, за да намерите оптималните варианти за топло пребиваване на открито и то за дълго време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *