post

Пловдив предстои да бъде Европейска столица на културата през 2019 г. Това значи на обикновен език – интерес с главна буква. Интерес не само от потребители на културни блага и от обикновените хора, но и от предприемачи, фирми, компании с интерес в тази сфера. Те всички идват със своя антураж от хора, които търсят определени предимства от имотите, които обитават, които без съмнение можем да наречем – луксозни имоти. Именно това е ниша, която се очаква да се реализира на пазара на имоти в Пловдив наред с многото квартири и пълни хотели. Много предложения на адрес – http://www.luksozniimoti.com

 

Unique Estates, с големите си традиции в консултирането на луксозни имоти в България, са на пост и този път, така че да инвестират в търсенето и желанието на хората, които ще дойдат тук специално заради този културен фестивал. Като цяло, имоти лукс в Пловдив не е ниша, която е чужда на града, напротив, Пловдив също е град с традиции, защото като локация и като културно-исторически пейзаж осигурява много от необходимите качества за реализацията на луксозния сегмент в търсенето и предлагането на луксозни недвижими имоти.  

 

Европейската столица на културата е фестивал, който гарантира голям поток към града под тепетата. Това значи, че хората които ще са ангажирани от чужбина за фестивала, ще искат да имат най-добрите условия за живот в града. Условия, които се свързват с лукса и качеството на сградите, които ще им се предложат. Предстои да бъде свършена много работа на корпоративно ниво и на нивото комуникация, така че още по-време на подготвителния период за фестивала да има ангажирани луксозни имоти.

 

Unique Estates, естествено не работи само в тази ниша, а се стреми целогодишно да поддържа интереса и да следи за промените на пазара на недвижими имоти в луксозната ниша. Така за хора, които проявяват интерес към Пловдив (а има много причини за такъв интерес)  да има винаги готови предложения за реализацията на имоти лукс за отдаване под наем или направо за закупуване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *