post

В България все още не сме съвсем свикнали да се възползваме от услугите на човек, който да ни помага в домакинството. Много жени продължават да се чувстват неудобно, че им се налага да получават помощ за почистване на дома в София, което е напълно неоснователно, имайки се предвид с колко много неща трябва да се справя съвременната жена.

От почистване на дома в София се възползват все повече дами с напрегнато ежедневие и голям брой ангажименти. Те се доверяват на жена, която да ги отмени в задачите за дома, когато те са заети с професионални и други отговорности.

При първа среща с домашна помощница много жени се притесняват от това какво ще си помисли тя за състоянието на дома и буквално чистят преди тя да дойде, което е крайно излишно. Няма от какво да се тревожите, когато решите да се възползвате от почистване на дома в София, просто имайте предвид, че това е работата на човека, който ще дойде и е съвсем в реда на нещата състоянието на жилището да не е изрядно.

В случая обаче е важно нещо друго: преди жената да започне да чисти, е от изключително значение да ѝ разясните всички детайли, на които ви е важно да обърнете внимание. Така например ако искате да се акцентира на кухнята, кажете ѝ го. Обяснете ѝ, че това е помещението, което е с приоритет за вас и предпочитате да се съсредоточи повече върху него например. Наблегнете да не пропуска печката, хладилника, малките електроуреди, рафтовете с чинии и подправки и всичко, за което се сетите, но за което все не ви остава време. Ако скоро не сте местили по-големите уреди или шкафове, попитайте дали може да се преместят и да се изчисти зад тях.

Много е важно обаче да прецените правилно състоянието на дома си и да не злоупотребявате с човека, дошъл да ви помогне за почистване на дома в София. Няма нищо лошо, ако жилището е по-занемарено, но ако сте наясно с това, не наемайте фирма за 4, а за 8 часа например. Така служителят ще има време да почисти добре цялото жилище, банята, прозорците, балконите и всичко друго, което сте обсъдили предварително.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *