post

Банята е най-често използваното помещение в дома и трябва да може лесно да се хигиенизира. С чистия си вид и лесни за почистване повърхности, плочките със сигурност могат да отговорят на това изискване.

Ако имате малка баня в дома си и търсите подходящи плочки за нея, то съветите на студио за интериорен дизайн Gaudi DS ще ви бъдат от полза.

На първо място фирмата съветва да се съобразите с цвета на избраните плочки. Светлите плочки за баня (като бели или кремави) могат да направят малките бани да изглеждат по-големи, тъй като отразяват светлината и създават усещане за простор.

 

Следващото важно изискване към плочките е техният размер. Gaudi DS препоръчва да се избягва поставянето на големи плочки (напр. 60×30 cm) в малка баня, тъй като те значително ще смалят визуално помещението.

Малките по размер плочки – например 10×10 cm – изглеждат добре в по-малки бани. Многото фуги между тях (в сравнение с използването на по-големи плочки) обаче може да създаде непривлекателен ефект. Затова, много хора избират за своите малки бани средни плочки (напр. 40X20cm).

Ако и вие сте от хората, на които им предстои ремонт на банята, не се колебайте и изберете евтини плочки за баня от Gaudi DS. Фирмата е вносител и дистрибутор на обзавеждане за баня от Италия и Испания и предлага голям избор от плочки, гранитогрес и мебели за баня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *