post

 

Министерството на младежта и спорта и NESCAFÉ® 3in1 зарадваха бургазлии с хубава българска музика и презареждащи приключения

 

На 11 август площад Тройката в Бургас се превърна в младежка зона за приключения. Повече от 4500 младежи посетиха първото издание на младежкия проект „България обича младите!“, който се осъществява в рамките на кампанията “Ние решаваме!”, финансиран от Министерството на младежта и спорта и с подкрепата на Нестле България. Целта на събитието е да запознае обществеността с предизвикателствата пред младото поколение и да даде гласност на проблеми като агресията и различни форми на зависимост.

В разгара на летния съботен следобед, хиляди млади хора посетиха презареждащия кът на NESCAFÉ® 3in1, където ги очакваха освежаващи напитки, забавления и презареждащи активности. Сред богатия асортимент от предлагани кафе-вкусове, бургазлии категорично изразиха своите предпочитания към NESCAFÉ® 3in1 Frappe – стотици литри от лятната освежаваща напитка бяха изконсумирани от посетителите. Най-дръзки сред посетители на активната зона се оказаха най-младите. Над 150 от тях изпробваха своите умения на стената за катерене, впускайки се в надпревара за отличието „Най-продължително изкачване“. Други 1200 младежи пожелаха да запечатат момента пред обектива на фото-будката, където получиха своите забавни кадри с персонализирано послание.

Точно в 19:00 ч. започна и музикалният концерт, по време на който на сцената се появиха: Pavell & Venci Venc’, 4Magic и Ева Пармакова, Искрата и СкандаУ. Песните на любимите родни звезди огласиха целия централен площад, когато с тях запя презаредената бургаска публика. Музикалното шоу огласяше ентусиазираните зрители на площад Тройката в продължение на два часа и половина.

След своя позитивен старт в Бургас, кампанията, поставяща акцент върху борбата с актуални за младежите проблеми, ще обиколи още Пловдив, Благоевград и ще завърши в София. Щафетата вече е предадена нататък, а организаторите обещават да поднесат още много презареждащи емоции за младежите в рамките на проекта през следващите 2 месеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *