post

Дошъл е моментът за избор на жилище? Ако на дневен ред стои въпросът – какъв тип да бъде то, колко голямо да бъде и съответно можем ли да вместим бюджета, с който разполагаме в мечтания дом, то не е зле да се запознаем с повече възможности. Освен стандартни монолитни сгради EvtinDom.eu предлага и сухо строителство. Това са различни типове сглобяеми къщи на EvtinDom.eu с метална конструкция, които са ниско бюджетни и освен това се изграждат максимално бързо. Само за няколко месеца можем да се нанесем в такъв тип къща, тъй като за нейното строителство не се налага съхнене. Каква гаранция имаме, ако изберем сглобяема къща с метална конструкция? Металната конструкция е с гаранция от 100 години, а енергийната ефективност и стабилността, с която са характерни, която дава и устойчивост при земетресения, са нещо, което си заслужава вниманието.
Каква гаранция имаме, ако изберем сглобяема къща с метална конструкция?
Не случайно този вид строителство е и толкова популярно, набирайки все по-голям интерес. Става въпрос за минимални разходи и максимално удовлетворение и то в кратки срокове. Веднага след получаването на разрешителното за строеж, той може да започне, а за оформяне на цялата документация, можем да разчитаме на съдействието на Евтин Дом поред всички институции. Както сглобяеми къщи с метална конструкция за дом или вила, така можем да изберем и метални халета и строеж на търговски сгради и дори хотели.

Имаме възможност за избор на финалния етап на проекта, от което зависи и крайната цена. Възможно най-евтините варианти са етапите “до груб строеж”, като при избор можем да решим и финалът да бъде “до ключ” и да можем веднага да се нанесем. Висококачествената изолация и отоплителните и вентилационни системи, позволяват създаването на устойчив вътрешен климат, което е предпоставка за минимални разходи за електроенергия впоследствие. Можем също да изберем изграждането на басейн до къщата, както и ограда, веранда и др. Струва ли си да правим компромиси с пространството и качеството, само защото бюджетът ни не е неограничен? Вижте още на EvtinDom.eu и изберете най-доброто за уюта на дома.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *