post

Ако вашият бизнес включва производство, то производственият цех би трябвало и да е топ помещението, на което залагате, както в случаите на оборудване, така и на тези за поддръжка. Качественият човешки ресурс и осигуряването на мощни машини за основната производствена дейност са безспорни приоритети, но когато говорим за бизнес без налагани от инспекцията по труда глоби и с напълно удовлетворени от условията на труд служители, хигиената и почистващата техника се превръщат в един от факторите за успех на вашия цех.  

В тази връзка, бихме искали да ви изброим няколко инвестиции, които напълно си заслужава да направите в името на перфектната хигиена във вашия производствен цех: 

Индустриални прахосмукачки  

С тях не просто се работи лесно и те не просто постигат буквално брилянтни резултати, но и могат да ви спестят много работно време, а дори и ценен човешки ресурс. Почти изцяло автоматизирани и способни да изминат даден периметър, оставяйки го по-чист от всякога, по-бързо от 10 обикновени прахосмукачки, индустриалните прахосмукачки са гаранция за справяне с алергени, бактерии и мръсотия в рамките на няколко часа! 

Еднодискови машини за почистване 

Те са поредното доказателство за бързото напредване на високите технологии и роботизирането на много човешки дейноси в днешни дни. С еднодискови машини за почистване си гарантиране перфектно дълбочинно почистване и най-замърсените повърхности и трудно достъпни места, бързо и лесно отстраняване на защитни лакове и шампониране на текстилни подови повърхности. Накратко, те са един-единствен уред, който включва функциите на дестеки такива, поради което представляват и добра алтернатива за спестяване на място, ако цехът ви е с малки размери.  

Пълен арсенал от дезинфектанти за всякакви нужди и винаги на разположение  

Съмняваме се, че в производствения цех нямате нужните почистващи средства, а може би, дори и еко препрати. Това, което искаме да ви дадем като съвет, е по-скоро винаги да поддържате този арсенал от хигиенни средства пълен, включително и ако наскоро сте приключили ремонтна дейност и вече успешно сте дезинфекцирали всичко с нужните препарати за почистване след ремонт.  

Подопочистваща автоматична машина 

Това е сред най-скъпите инвестиции, които ви съветваме да направите. Защо се спряхме на нея? Ще ви обясним. Просто, подовата повърхност е именно тази повърхност, която остава най-силно замърсена в производствения склад и същевременно е най-трудоемка за справяне, когато дойде време за дезинфекция поради огромната си площ и т.н. Нещо повече – подът буквално има нужда от почистване ежедневно. Винаги можете да наемете няколко служители с тази задача, но защо да хабите важен и качествен човешки ресурс, когато новите технологии са изобретили средство робот, способно идеално да свърши цялата работа само!?

Повече от ясно е, че няма  смиисъл! Подопочистващата автоматична машина, безспорно, е инвестиция, която след като направите, ще боготворите дълго време! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *