post

Тази неделя ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще обедини отново десетки хиляди столичани около идеята за балансирано хранене и активен начин на живот. Найголямата инициатива по рода си ще даде възможност на всички желаещи да спортуват, да се забавляват, да участват в игри, да танцуват с музикалните изпълнения на най-обичаните български звезди, да похапват и да научат повече за балансираното хранене.

От 12:00 ч. в специалния кът на MAGGI® на поляната пред Естрадата в Борисовата градина шеф готвач Сандра Алексиева и рапърът Играта заедно ще запалят скарите на най-големия семеен пикник за тази година. Освен успешен кулинарен блогър, Сандра Алексиева е и изкусен food stylist. Тя ще готви активно на открито, вдъхновена от най-новия продукт на MAGGI® – Щипка вкус. Едва ли неделята ще стигне за нейните 1001 рецепти, но със сигурност ще приготви достатъчен брой кулинарни шедьоври за всички, посетили кътчето на MAGGI®.
Превъзходната рецепта на MAGGI® Щипка вкус идва от натуралните съставки: морков, лук, магданоз, чесън, морска сол, куркума, пащърнак, червен
и черен пипер. Оптимална комбинация между подправки и зеленчуци, ароматни билки и морска сол прави перфектно балансирана подправка, която ще придаде чудесен вкус на всяко ястие. За всички гости на пикника ще има много изненади. Докато се наслаждават на барбекю изкушенията с MAGGI®Щипка Вкус, посетителите ще имат възможност да си грабнат и една от петте MAGGI® инстантни супи с подобрена рецепта и още по-неустоим вкус. Всички фенове, споделили снимка на страницата на MAGGI® във фейсбук с #MAGGIЩипка вкус или #MAGGI3min, ще
участват в томбола със страхотни награди, а за най-големите ентусиасти ще има специален кулинарен куиз, в който най-бързият печели.
Над 120 години MAGGI® създава вкусна, качествена и достъпна храна с грижа за цялото семейство, като постоянно сe стреми да подобрява и развива своите рецепти, като представя различна и интересна перспектива за приготвяне на ястия от съвременната или традиционно българска кухня. В забързаното ежедневие балансираното хранене е от изключителна важност. MAGGI® преобръща цялостното разбиране за времето, прекарано в кухнята, и стойността на добрата домашно приготвена храна, създадена с познати и обичани съставки.
С идеята да направи всяко ястие по-вкусно, по-ароматно и лесно за приготвяне, MAGGI® предлага голямо разнообразие от продукти, благодарение на които  всеки може с лекота да сътвори впечатляващи кулинарни шедьоври, които да задоволят и най-взискателния вкус.
По време на четиринадесетото поредно издание на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! най-големият кулинарен бранд у нас още веднъж ще докаже, че освен полезно, готвенето ни зарежда с позитивни емоции като лесно, забавно и приятно занимание за цялото семейство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *