post

Дарамис – компания с много завършени сгради по света, стартира два жилищни проекта у нас

 

 

Голямата чешка компания за инвестиции в недвижими имоти, Дарамис, стъпва на българския пазар. Инвеститорът дава старт на бизнеса си у нас с два проекта в столичния квартал „Манастирски ливади“.

 

Инвестиционната компания предава чешкото ноу-хау с партньорство с българско дружество, което управлява собствени недвижими имоти в столицата през последните 13 години – Папая Инвестмънтс България. Съчетанието на двете дружества е предпоставка за успех на начинанието, но и за осигуряване на комфорт и качество за всеки, възползвал се от възможността да придобие жилище от Дарамис България. Целта на екипа от чешки и български специалисти е да осигурява комфортна среда на живот чрез просторни и уютни семейни жилища, които да подчертаят концепцията, че домът е инвестиция, която сплотява семейството и допринася за топли спомени.

 

По мнението на специалисти, влизането на инвеститор в недвижими имоти от подобен мащаб е показател за зрялост на имотния пазар у нас. Причините за това са развитието на пазара за недвижими имоти у нас и зараждащата се нужда на българина да инвестира в качествено жилище, предлагащо изтънчен вкус и допълнителни възможности за релакс и сигурност. Компанията цели да внесе у нас идеята за професионализъм и изискани сгради, с които вече е известна по света.

 

Основана през 2000 година, Дарамис е позната с луксозни апартаменти във високия клас жилищни имоти, които предлага на чешкия пазар. Там компанията е успяла да реализира 25 големи проекта с повече от 3 000 апартамента в тях. Освен жилищни имоти, портфолиото включва хотели, бизнес и офис сгради.

 

„Това, което искаме да предложим на българския пазар, са безкомпромисно качество и по-добър и улеснен живот на нашите клиенти. Наша цел е собствениците на апартаменти, построени от нас, да се чувстват у дома си и да знаят, че са защитени. Много хубаво е казано, че „твоят дом е твоята крепост“! В допълнение целим да доставим и удобства като ресторанти с румсервиз, детски площадки и много други.“, коментира Ненад Костадинов, Партньор и управител на Дарамис България.

 

Бъдещите планове на компанията у нас засега са фокусирани върху луксозно строителство на жилищни сгради в София, а планираните до този момент проекти се очаква да украсят столичния „Манастирски ливади“ най-късно през 2021 година.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *