post

Електронна винетка може да се закупи онлайн вечекакто от www.vinetki.bg, така и от www.tollpass.bg. „Интелигентни трафик системи”АД предоставя още една опция за онлайн покупка на електронни винетки.

С разширяването на възможностите за онлайн заплащане навинетки „Интелигентни трафик системи” АД има за цел да направи услугата още по-достъпна, като гарантира качествено обслужване на своите клиенти.През летния сезон се очаква нарастване на трафика и по-голям брой автомобили от други държави, за чиито шофьори онлайн покупката е предпочитан вариант.

Интернет платформатаwww.tollpass.bgе създадена като портал, който ще обслужва тол системата след нейния официален старт. Сайтът ще дава възможност за електронно таксуване на база изминато разстояние. На негоще бъде предоставяна и информация в реално време на собствениците на тежкотоварни автомобили относно баланса по заплатените тол такси, движението на превозните средства, история на издаваните докуметнти, както и всички актуални новини за българската тол система.

На www.tollpass.bgвсички, интересуващи се от електронната тол система, могат да се регистрират, за да получават регулярно информация от „Интелигентни трафик системи“ за дейностите на компанията, свързани с въвеждането на толинга.

До старта на тол системата обаче всички категории превозни средства – както лекотоварните, така и тежкотоварните, трябва да притежават винетки, за да се движат по националната пътна мрежа.

И от двете платформи на „Интелигентни трафик системи” – www.vinetki.bg и www.tollpass.bg, онлайн покупката става чрез банкова карта.

Електронни винетки може да се заплатят в брой в партньорската мрежа на „Интелигентни трафик системи“ АД: бензиностанциите на ОМВ, Лукойл, Еко България, Петрол, магазините на А1, касите на ИзиПей, клоновете на Български пощи и сервизните центрове  на Тахо Венци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *