post

MAX Sport 1 ще излъчи пряко финалния турнир, който ще определи шампиона в мъжкото издание на волейболната Лига на нациите за 2019 г. Домакин на надпреварата е американският град Чикаго, а шестте отбора финалисти са Бразилия, Иран, Русия, Франция, Полша и САЩ.

 

Преките излъчвания по MAX Sport 1 започнаха през изминалата нощ, като фаворитът за титлата Бразилия, който в груповата фаза записа 14 успеха и 1 поражение, загуби с 2:3 гейма от Полша. В другия мач домакинът САЩ надделя с 3:1 над Франция.

 

В четвъртък срещу петък от 01:00 часа вторият от груповата фаза Иран играе срещу Полша, а от 04:00 ч. защитаващият титлата си състав на Русия ще изиграе първия си мач в Чикаго срещу Франция. През уикенда феновете на волейбола ще могат да се насладят на класическия сблъсък между САЩ и Русия на 13 юли от 04:00 часа, както и на мача Бразилия – Иран на същата дата, но от 01:00 часа.

 

Полуфиналите в надпреварата са в ранните часове на 14 юли, неделя – съответно от 01:00 и 04:00 часа. Големият мач за титлата е в ранните часове в понеделник – 02:00 часа.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *