post

Един от най-лесните начини да доближите дома до природата е да внесете естествени материали в интериора като камък, дърво или стъкло. Знаете ли, че това може да го направите само с плочки за баня, които могат да имитират облика на най-различни естествени материали. Разгледайте каталога на онлайн магазин за обзавеждане за баня Makenzi.bg и се уверете сами!

До преди няколко години най-предпочитаната комбинация за фаянсови плочки беше един основен цвят и втори, който служи като хоризонтално разположена декорация. От известно време обаче вертикалните пана печелят все повече почитатели. Да се спрете на дизайн изцяло зависи от избора ви на плочки за банята. Техният цвят е много определящ, така че наистина не подценявайте тази задача. Ако имате някакви затруднения при избора, винаги може да се свържете с екипа на Makenzi.bg и да поискате от служител компетентно мнение или професионално съдействие. Съобразявайте се с цветовите комбинации така, че плочките на пода на банята да бъдат в светли тонове, защото в противен случай варовиковата вода ще оставя бели петна.

Makenzi.bg предлага богата гама плочки за банята

Разнообразието от цветове при теракота и фаянса е наистина впечатляващо в страниците на каталога на Makenzi.bg. На снимките ще откриете бани в нежни светли нюанси на розово и лилаво, подходящи за дамите; бани в бежово и кремаво, които създават усещане за спа салон; бани в модерен стил, които се характеризират с комбинация от бели, сиви или черни и червени плочки; свежи бани в зелени и жълти нюанси; бани внушаващи уникално чувство за чистота, най-често решени в бял цвят с деликатни флорални мотиви.
Всички продукти, които се предлагат в онлайн магазина, са в наличност на склад, което допълнително улеснява клиентите, тъй като доставката се извършва в максимално най-кратки срокове. Друг плюс на фирма Макензи ООД са ниските цени и намаления, които обновява всеки ден, за да поддъжа буден интереса на клиентите и да излизат от уеб сайта, все по-вдъхновени и изпълнени с творческа наслада.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *