post

 

 

Обичате ли книгата „Тримата мускетари“ на Александър Дюма? Фенове ли сте на произведения, които интерпретират мъжествеността в миналото? Ако вашият отговор е „Да!“, то вие знаете, че през XVII, XVIII и XIX-ти век мъжете са били атрактивни със своите военни знания и умения. По този начин са привличали дамите на своето сърце. Това са векове, в които човешкият живот като ценност е бил обезценяван често и мъжете са участвали в дуели само за да спечелят нечия любов. Да, звучи доста романтично и донякъде нереалистично за нашата съвременност.

Ние живеем в мирно и спокойно време и животът ни е защитен. Наистина сме щастливци, че сме се родили в XXI-ви век. Сега романтиката сякаш е изчезнала. Подвизи като на мускетарите са ни чужди. Участия в дуели, които са били характерни за времето, когато Пушкин е бил жив също са непонятни за нас. Сега цари мир и спокойствие, но социалната ни среда е доста материалистично настроена. В днешно време една дама ще се впечатли от мъж, който има приятна визия и привлекателно облекло. Представителят на силния пол в смокинг ще трогне силно женските сърца, както и ако употребява стилен и качествен парфюм. Ароматите са важна част от предпочитанията на съвременната еманципирана жена. Тя харесва силни мъже с атлетична фигура, които се поддържат. Ако мъжът прекарва часове във фитнеса и има изваяно тяло, това просто спира дъха на представителките на нежния пол.

Освен с отличните си физически форми и дадености мъжът привлича и със своя успех в професионален и финансов план. Когато той е успешен в професията си и се отнася кавалерски като плаща сметката, това също е критерий за сила и закрила от страна на съвременния джентълмен спрямо представителката на нежния пол. Важна част от неговия аутфит е и портфейла. Ако мъжът плаща с портфейл от изкуствена кожа, чиято повърхност е напукана и се рони, това прави много лошо впечатление. Доказано е, че изделията от изкуствена кожа не са трайни и при тях бързо се разваля стилния естетичен вид. В случай че представителят на силния пол плаща с портфейл от естествена кожа, това определено говори за добър вкус, стил и висока класа. Класният мъж не купува евтини артикули. Той избира само висококачествените аксесоари, защото единствено те са добра инвестиция. Влагането на финанси в нискокачествени артикули е нерентабилно. По-добре е да се закупи портфейл от естествена кожа и да се използва след това години наред, отколкото да се дадат пари за модел, който е изработен от нискокачествени материали, което е явна предпоставка за краткосрочност на неговото приложение.

Мъжкият портфейл от естествена кожа е предпоставка за стил, елегантност и изтънченост. Затова, мили мъже, вложете малко повече пари в закупуването на висококачествен портфейл и внесете още повече синхрон в своето цялостно излъчване. Да, портфейлът е само един аксесоар, но понякога точно малките и на пръв поглед дребни неща са от съществено значение. Изберете модел от естествена кожа и привличайте с него погледите на околните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *