post

 

 

Откриването е планирано за втората половина на 2020 година

 

Нов магазин на ИКЕА ще отвори врати във Варна. Той ще бъде първият магазин с напълно нов концептуален формат, различен от този на вече утвърдените търговски обекти на компанията в България и ще предложи по-голяма достъпност и удобство за клиентите.

 

Откриването е планирано за втората половина на 2020 г., а мястото е Delta Planet Mall на бул. „Сливница“ 185. Delta Planet Mall, който отвори вратите си за посетители по-рано тази година, беше наскоро награден в категорията „Търговски сгради“ на престижния конкурс „Сграда на годината“. Молът продължава да затвърждава позицията си на най-модерния и предпочитан от посетителите на Варна търговски център.

 

Магазинът в морската столица, който ще замести съществуващия ИКЕА Център за поръчки, ще бъде проектиран по иновативен за локация като търговски център модел, с обща площ от 8000 кв.м, от които 5400 кв.м са търговските площи. Този нов етап на развитие е част от стратегията на ИКЕА да бъде по-близо до възможно най-много хора, осигурявайки им желания комфорт и вдъхновение. „В днешната динамична среда, градската култура бързо променя начина ни на живот. Ние винаги се водим от желанието да срещнем все повече клиенти по иновативен начин в България, предлагайки им удобни и модерни възможности за домовете им и лесен достъп до нашите продукти, в комбинация с отлично клиентско преживяване”, сподели Николаос Ифантидис, управител на ИКЕА България.

 

Повече информация за предстоящия проект на ИКЕА очаквайте през 2020 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *