post

Интересът към получаване на бордови устройства, предоставяни за ползване срещу депозит от 1 лев и Договор за безплатно абонаментно обслужване, е изключително висок, информират от TollPass. По тяхна информация до момента са доставени повече от 20 000 бордови устройства, като заявките се изпълняват по реда на сключването на договорите и влизането им сила. Това се очаква да става поетапно до 27 март и според наличните количества.

“Интелигентни трафик системи” АД информира, че поради по-дългия срок за доставка, желаещите трябва да сключват договори за автоматично отчитане на тол такси чрез устройство, само ако са съгласни с обявения срок. Сключването на такъв договор става изцяло онлайн чрез регистриране на личен профил в TollPass.bg.

Бордовите устройства се включват в запалката на автомобила и според приложените инструкции се поставят на челното стъкло, като подробна информация е достъпна на уебсайта на TollPass. При възникване на въпроси за активирането на устройствата, потребителите могат да се свържат с контактния център на TollPass на *5500.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *