post

 

  • Bridgestone се завръща на CES 2021, който се провежда виртуално тази година между 11 и 14 януари 2021 г.
  • Интерактивният виртуален град Bridgestone World ще позволи на потребителите да се запознаят с предоставяните от компанията иновативни решения и услуги за мобилност, управлявани от данни.
  • Презентациите, които ще се излъчват на живо и On-Demand, ще покажат как компанията използва технология за „умни“ гуми, усъвършенстван анализ на данни и нови бизнес модели, за да постави гумите в центъра на една по-устойчива система за мобилност.

Bridgestone Corporation (Bridgestone), глобална компания, фокусирана върху предоставянето на устойчива мобилност и иновативни решения за клиенти по целия свят, обяви, че ще отново ще вземе участие на CES 2021, който ще се проведе виртуално тази година между 11 и 14 януари 2021 г. Като част от дигиталната си експозиция, компанията ще представи Bridgestone World, интерактивен град, демонстриращ как иновациите на Bridgestone ще задвижат по-устойчивото бъдеще на мобилността. Излъчваните на живо онлайн презентации, както и on-demand продуктови видеа също ще допринесат за увеличаване възможностите за сътрудничество с партньори в целия технологичен спектър.

„Активните, интелигентни и дигитално интегрирани технологии са ключови за постигането на нашата цел да създадем нова добавена стойност за обществото и клиентите чрез устойчива мобилност и иновативни решения“, каза Паоло Ферари, президент и главен изпълнителен директор на Bridgestone Americas и изпълнителен вицепрезидент и изпълнителен директор на Bridgestone Corporation. „Напредвайки по този път, ние очакваме с нетърпение да работим с други иноватори и лидери, за да създадем по-добро бъдеще за мобилността.“

Bridgestone World, който е специално разработен за тазгодишния виртуален формат на CES, позволява на потребителите да надникнат в градските, извънградските, индустриалните и транспортните части в един град на бъдещето и да видят как свързаните продукти и услуги на компанията, управлявани от данни, ще адресират проблемите, ще подобрят преживяването при мобилността на потребителите и ще създадат по-висока стойност за обществото и клиентите. Централната градска среда на виртуалния град позволява на потребителите да се запознаят с развитието на Bridgestone във високотехнологична компания, която надгражда основната си дейност от предлагане на гуми и каучукови изделия, като я допълва с „умни“ гуми и модерни технологии за мобилност. Bridgestone World има за цел да покаже как компанията преосмисля своята идентичност, за да помогне на хората и бизнеса да управляват своите превозни средства по по-безопасен, по-интелигентен, по-ефективен и по-устойчив начин.

Bridgestone също така ще си взаимодейства пряко с посетителите на CES чрез презентации на живо и On-Demand, които представят как компанията използва технологията за „умни“ гуми, усъвършенстван анализ на данни и нови бизнес модели, за да постави гумите в центъра на устойчива система за мобилност както в момента, така и в бъдеще. Те включват:

  • On-Demand видео „Bridgestone Vision of Mobility“ с Паоло Ферари, президент и главен изпълнителен директор на Bridgestone Americas и изпълнителен вицепрезидент и изпълнителен директор на Bridgestone Corporation.
  • On-Demand видео обиколка на Bridgestone World с Мария Дън, директор „Стратегическо планиране и корпоративна стратегия“ в Bridgestone Americas.
  • Дискусия на живо: „Възможност по време на криза – как телематиката се развива, за да оптимизира мобилността“, с Радж Баджадж, вицепрезидент – „Международни решения за мобилност Bridgestone“ на 13 януари 2021 г. в 8:15 ч. EST.

Иновации, състезания и данни

Bridgestone също ще участва в панел на живо, фокусиран върху Indy Autonomous Challenge (IAC) на 13 януари 2021 г. в 15:15 ч. EST, заедно с Марк Майлс, президент и главен изпълнителен директор на Penske Entertainment Corp. Bridgestone е официален доставчик на гуми на Indy Autonomous Challenge, а панелът, фокусиран върху темата за Иновации, състезания и данни, ще обърне внимание на бъдещето на състезанията и сближаването между автономните технологии и автомобилен спорт от страна на IAC.

За да научите повече за Bridgestone и да видите сами виртуалните презентации на CES, посетете FutureofMobility.Bridgestone след 11 януари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *