post

От 15 до 29 ноември 40 хитови заглавия ще се предлагат на 50% от цената

 

През ноември интерактивната телевизионна платформа на А1 Xplore TV ще предлага хитови филми с намаление от 50%. Сред 40-те заглавия, включени в промоционалната селекция, почитателите на седмото изкуство ще открият предложения за всеки вкус – документални филми, фантастични трилъри, романтични заглавия и други. Те могат да бъдат наети директно от А1 Видеотека за период от 48 часа, през който потребителите могат ги гледат многократно.

 

Ноемврийският филмов маратон стартира на 15 ноември, а сред заглавията на промоционална цена се нареждат „Честита смърт 2“ на режисьора Кристофър Ландън и „Блейд рънър: 2049“ с участието на световноизвестните Харисън Форд и Райън Гослинг. Сред документалните филми в промоционалната селекция на Xplore TV са „Аполо 11“, „Да натопиш Джон Делоран“ и „Аз съм Дюран“. „Аполо 11“ е посветен на 50-тата годишнина от едноименната мисия за полет на човек до Луната начело с Нийл Армстронг. Историята на „Да натопиш Джон Делоран“ описва живота на американския инженер, изобретател и изпълнителен директор в сферата на автомобилната индустрия в САЩ, с Алек Болдуин в главната роля. А лентата „Аз съм Дюран“ разказва за панамския боксьор Роберто Дюран – четирикратен световен шампион.

 

Любителите на комедията сред зрителите на А1 Видеотека ще се радват да видят в промоционалната селекция и Морган Фрийман, Томи Лий Джоунс и Рене Русо в „Едва сега започваме“. Историята разказва за пенсиониран агент на ФБР и бивш адвокат на мафията, на които им се налага да загърбят дългогодишното съперничество на голф игрището, за да предотвратят престъпление. За по-романтично настроените абонати на А1 Видеотека със сигурност ще е интересно да гледат в уюта на дома си и „Предчувствие за край“, който поставя много въпроси за това как бихме постъпили, ако можем да се върнем във времената на първата любов.

 

За максимално улеснение на потребителите наемането на филми става директно през платформата, като зрителите трябва само да изберат заглавието, с което искат да се забавляват и своя PIN код. Сумата, която е наполовина от стандартната такса, се добавя към месечната фактура на абоната. Така, на достъпна цена и в уюта и сигурността на собствения си дом, клиентите на Xplore TV могат да организират истински семейни киновечери на още по-достъпна цена. В настоящия период на засилени противоепидемични мерки в киносалоните промоционалният период в А1 Видеотека е отлично предложение към любителите на филмовото изкуство.

В А1 Видеотека абонатите на А1 Xplore TV разполагат с богато разнообразие от над 20 000 заглавия на първокачествени филми и сериали. Зрителите могат да намерят подходящи за различни възрасти и жанрови предпочитания филми, които да гледат в собствения си дом. За тяхно улеснение с времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки. Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и звук, както и професионален дублаж или субтитри на български език.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *