post

Само през юни всеки абонат, наел един или повече филми от специалния детски ред с подбрани анимационни филми от А1 Видеотека, автоматично участва в томбола за подаръци от филма „Ела, изпей 2“

 

По случай 1 юни – Световен ден на детето, А1 има специално предложение за всички абонати на A1 Xplore TV. Само до края на месеца всеки абонат, който наеме филм от реда със специалната празнична колекция за деца от А1 Видеотека с наименование „Гледай и участвай за страхотни награди от „Ела, изпей 2“!“, автоматично участва в томболата за награди от филма „Ела, изпей 2“.

След края на кампанията А1 ще изтегли шестима победители, трима от които ще получат комплект със специална плюшена играчка и стикери, а останалите – с пъзел и брандирана бутилка. Специалната колекция през юни включва филмите „Ела, изпей 2“, „Круд: Нова епоха“, „Бебе Бос 2: Семейни работи“, „Тролчета: Турнето“, „Спондж Боб: Гъба беглец“ и още анимирани приключения за малки и големи. Всички ленти са озвучени на български език, а колкото повече от тези филми наемат абонатите, толкова по-голям е шансът да спечелят една от шестте награди.

Селекцията на А1 Видеотека през юни включва „Ела, изпей 2“, един от най-интересните нови детски филми, включващ музика, любима на няколко поколения. Изключително атрактивна част от предложенията е и друг детски филм, включващ редица музикални хитове – „Тролчета: Турнето“. За феновете на праисторическите времена А1 Xplore TV предлага и „Круд: Нова епоха“. Лентата разказва за най-новите приключения на семейство Круд, които се озовават в компанията на нови, непознати съседи – семейство Хомосапиенс. Историята проследява двете семейства и техните препятствия в опита им да преодолеят различията помежду си.

Поколението, израснало със Спондж Боб, ще може да се наслади и на „Спондж Боб: Гъба беглец“. Най-новата лента от поредицата разказва за вече знаковия герой и неговия приятел Патрик, които се впускат в множество приключения, за да спасят домашния любимец на Спондж Боб – охлюва Гари, който е бил отвлечен. Любимата на цялото семейство история за Бебе Бос също се завръща с анимацията „Бебе Бос 2: Семейни работи“, която зрителите могат да гледат в А1 Видеотека. В нея Тим и съпругата му Керъл живеят с двете си дъщери – Табита и бебето Тина, коeто се разкрива като таен агент на БебеКорп и споделя, че има изключително важна мисия. Това сплотява братята Темпълтън отново и те се обединяват, преоткривайки значението на сплотеното семейство.

Кампанията на А1 важи от 1 до 30 юни, а след края й ще бъдат изтеглени победителите. Всеки потребител, който наеме едно от заглавията в нея, автоматично става част от томболата за награди. Всички заглавия от селекцията идват на цени от 4,99лв. и 6,99лв. Пълна информация за кампанията ще бъде публикувана на: https://www.a1.bg/a1-xplore-tv.

А1 Видеотека предлага по нещо за всеки вкус и с над 20 000 други заглавия на хитови филми и сериали. Всеки абонат на А1 Xplore TV може да наеме филм за 48 часа, по времето на които ще може да го гледа неограничен брой пъти. АI възможностите на платформата „научават“ предпочитанията на своите притежатели и с времето започват да им предлагат все повече ленти по техен вкус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *