post

Първите 1000 клиенти, закупили мъжки или дамски модел, ще получат допълнителна каишка

 

Специален подарък за любителите на смарт часовниците подготвиха Huawei съвместно с A1. Първите 1000 клиенти, които след 1 юли закупят някой от вариантите на Huawei Watch GT 3 или GT 3 Pro, ще получат безплатно допълнителна каишка.

GT 3/GT 3 Pro серията на Huawei е сред най-популярните на пазара на „умни“ часовници в световен мащаб. Устройствата съчетават атрактивен дизайн с висока функционалност. Мъжките (46 мм) модели са с 1,43-инчов AMOLED екран, а дамските (42/43 мм) са с по-компактен 1,32-инчов панел.

Основна разлика между стандартните и Pro моделите са материалите, от които са направени смарт часовниците – тези от по-висок клас са с титаниев или керамичен корпус, сапфирено стъкло и керамичен гръб вместо стомана и стандартно закалено стъкло.

Huawei Watch GT 3 Pro идва с подобрена водоустойчивост до 30 метра включително в солена вода и предлага специален режим за гмуркане. Операционната система е Harmony OS 2.0, като софтуерен ъпдейт по-късно през тази година ще отключи възможността за ЕКГ измервания в реално време.

Подобно на всеки хубав часовник – „умен“ или класически, и в случая каишката позволява на потребителя да персонализира устройството по свой вкус. Именно тук идва и ролята на новата промоция на A1. От 1 юли до 31 август към Huawei Watch GT 3 и GT 3 Pro като подарък ще се предлага допълнителна каишка от ергономичния водоустойчив материал флуороеластомер – червена за мъжките модели и сива за дамските.

Важно е да се подчертае, че промоцията важи само за първите 1000 клиенти, така че любителите на смарт часовниците на Huawei ще е добре да побързат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *