новина

Бургас ще има модерна картинг писта

14 декември 2010, 14:57
Общината отпусна 10 хил.лв по проект за път до Северна промишлена зона

Бургас ще се сдобие с модерна картинг писта за обществено ползване и за провеждане на републикански и международни състезания. Това стана ясно след решение на общинските съветници да отредят терен от 50 дка за проектирането и изграждането й, съобщава радио „Фокус”-Бургас.

В момента най-модерната писта на Балканския полуостров се намира във Варна и е на площ 28 дка. Според кмета на Бургас Димитър Николов обаче не е невъзможно тази да бъде дори и по-добра.

В рамките на заседанието общинските съветници са решили 10 000 лева от бюджета за следващата година да бъдат заложени за проектиране на път в Северна промишлена зона – Бургас. На територията на зоната работят над 10 предприятия, а достъпът до там е възможен само и единствено по черен път. Ръководствата на шест от тях са изявили готовност да се включат в изграждането на комуникациите и пътя като за тази цел е необходимо да се изготви проектна документация от общинската администрация. Отпуснатите средства ще бъдат използвани за изготвянето й.

етикети


споделяне

сподели във facebook.com сподели в svejo.net сподели в pipe.bg

коментари (1)

Nad (анонимен)
08 февруари 2014, 21:24

***** thought *****'d have to read a book for a d*****rcsveoy l*****ke th*****s!


Добави коментар:
Secure Image

Най-новото от: Pixel Media   Project Media   Stroi Media   Фотоконкурс