post

Европейската верига магазини за дома и градината Баухаус отваря своя първи магазин в страната. Обектът се намира на „Бизнес парк Средец“ ул. 202, № 17 до надлез “Надежда”.

Уникалният за сектора формат „направи си сам” разполага с търговска площ от 20 000 кв.м, където в 15 специализирани отдела се предлагат над 120 000 продукта – от строителни елементи и материали през железария и инструменти до лампи, плочки и санитария. В продуктовата гама освен традиционно добрите собствени марки на Баухаус, са включени и висококачествени продукти на водещите производители в съответния бранш. Уникална концепция на веригата е сектор Светът на банята”.

Откриването на Баухаус ще бъде съпроводено с разиграване на необикновена томбола под мотото „Пазете своята строителна количка“, чрез която ще бъдат раздадени ваучери на обща стойност 30 000 лева. Участниците трябва да са навършили 18 години, да бъдат със строителна количка и да имат талони. Раздаването на талоните започва в 5 часа сутринта на паркинга на BAUHAUS. Точно в 6 часа ще започне тегленето на печелившите, а в 7 часа магазина ще отвори врати за своите клиенти.

Зоната, където отваря врати магазина се обособи като търговски парк наред с хипермаркет “Темпо”, веригата за бяла и черна техника “Технополис” и мебелна къща “Явор”. Припомняме, че до тях беше планирано и отварянето на търговски център, но след началото на кризата, проектът беше замразен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *