post

Българската група за транспорт и логистика Фламинго Груп през последните години се наложи като един от лидерите в сектора у нас, предоставяйки пълна гама от услуги, свързани с международен транспорт и спедиция.

Компанията е разпознаваема като един от лидерите в сферата на услугите за групажни превози, контейнерен транспорт, морски транспорт и др. Сред силните й страни е също предлагането на добри условия за услуги по извънгабаритен транспорт.

Групата е на пазара от близо 20 години и разполага с един от най-опитните екипи сред българските логистични фирми, който е готов във всеки момент да отговори на специфичните изисквания на всеки един клиент. Във Фламинго груп са едни от най-квалифицираните специалисти по морски транспорт, логистика и спедиция.

Важни предимства в работата на българската транспортна и спедиторска фирма са също иновативният подход, както и непрекъснатите инвестиции на нейното ръководство в най-новите технологични решения в сектор транспорт и логистика. Всичко това прави групата надежден партньор за всеки клиент в този сегмент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *