post

Веригата за бързооборотни стоки Лидл и Sofia Ring Mall подписаха договор за отваряне на хранителен магазин на мястото на затворения обект на Пикадили, съобщи Регал. Очаква се  обектът да бъде открит тази есен и ще бъде първият Lidl в област София, намиращ се в мол. Наетата площ на обекта ще бъде 2200 кв.м.

Sofia Ring Mall е проект с обща инвестиция от 150 млн. евро на компаниите Danaos Group и Fourlis Holdings и е разположен на южната дъга на Околовръстния път, под Симеоново.

“Ние сме отдадени на това да подобряваме уникалния микс от наематели и да предлагаме на нашите посетители преживяване от световна класа. В същото време ние се вслушваме внимателно и в техните желания – няма по-добър партньор от Lidl в това да задоволим търсенето им за топ супермаркет, в който има всички стоки от първа необходимост за домакинството. Новият магазин ще бъде лесно достъпен за всичките ни хиляди посетители ежедневно, удобен по пътя им за работа или за вкъщи. Sofia Ring Mall полага грижи за добър начин на живот за всички хора – скоро ще има още по-вълнуващи новини около нашия облик”, казва изпълнителният директор на София Саут Ринг Мол – Димитриос Папулис.

“Жителите на София очакваха и се надяваха да открием нов магазин на Lidl в града. Lidl в Sofia Ring Mall ще ни даде възможност да допълним мрежата си от магазини според желанията на клиентите ни. Той ще бъде направен в унисон с новия, стилен облик на Lidl и ние се вълнуваме, че ще бъде част от забележителна търговска дестинация. Както винаги, ние ще предложим на нашите клиенти приятно преживяване и богато разнообразие от стоки с най-доброто съотношение цена-качество.”, споделя Милена Драгийска-Денчева, изпълнителен директор на Lidl България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *