post

HP Inc. представи нова серия продукти специално за геймърите – настолен компютър OMEN X Desktop, преносим OMEN 17 Laptop, извит дисплей OMEN X Curved Display, както и аксесоарите OMEN with SteelSeries.

“Настолният компютър OMEN X Desktop е създаден за сериозните геймъри, нуждаещи се от иновативна и убийствена производителност в едно напълно персонализируемо шаси – нещо, което не винаги се предлага от традиционните производители на компютри“, сподели Луи Перин, директор „Потребителски продукти“ в звеното за персонални системи на HP Inc. за региона на EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). „Инженерите на HP съчетаха уникален дизайн, позволяващ максимален контрол на температурата, с поддръжка на стандартни за индустрията компоненти, за да дадат възможност на истинските ентусиасти да актуализират редовно машините си с най-новия хардуер за максимална производителност с персонализируемaта платформа.“

Продуктитe от серията OMEN X са продължение на обявеното през май унифицирано гейминг портфолио на HP, чиято цел е да увеличи максимално игровата производителност. Марката OMEN X се фокусира върху свръхнадеждни и висококапацитетни продукти, създадени да осигурят безкомпромисни иновации за гейминг потребителите.

OMEN X включва най-новите графични технологии, в т.ч. двучипови видеокарти NVIDIA GeForce GTX 1080, за неповторимо визуално качество на всяка игра. Процесорите 6-то поколение Intel Core i5/i7 с възможност за овърклок, в съчетание с VR-съвместимия графичен процесор (GPU), ще осигурят безупречни и всепоглъщащи VR и 4K изживявания, дори и при най-взискателните игри.

HP разработи специална охлаждаща система, с която геймърите ще запазят хладнокръвието си дори и под напрежение и ще се възползват от максималната производителност и пълния потенциал на хардуера. Революционната система за контрол на температурата включва трикамерен дизайн за разделяне на компонентите и оптимизиране на температурата с отделно охлаждане във всяка камера. Освен това OMEN X Desktop осигурява поддръжка на до три 120-милиметрови радиатора за водно охлаждане с отвори на горния капак и стойка, издигаща кутията на разстояние от повърхността, което от своя страна спомага за засмукването на студен въздух и оттам за максимална вентилация. Софтуерът OMEN Control дава възможност за цялостно управление на дизайна, в т.ч. персонализиране на LED осветлението и коригиране на яркостта в реално време.

Всичките продукти от серията OMEN X ще бъдат пуснати в продажба от септември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *